Haal het beste uit jezelf. Als je eet wat bij je past, dan word je fit en energiek!

Heb je het gevoel dat je minder energie hebt? Ben je afgevallen of juist aangekomen door de chemo behandelingen? Twijfel je of jouw voedingspatroon nog wel voor jou werkt? Een oncologiediëtist weet wat er met een lichaam gebeurt tijdens en na behandelingen. Anouk kan je helpen op een gezonde manier weer fit te worden.

Steeds meer mensen leven met de gevolgen van kanker en de behandeling daarvan. Het vinden van een balans tussen leven en leefstijl kan een uitdaging zijn. Waar doe je goed aan? Wat wil jij? Wat wil je niet? Wat lukt er thuis? Omdat ieder mens en iedere situatie verschillend is, geeft Anouk altijd advies op maat. Ze is gespecialiseerd in voeding bij borstkanker, maar helpt als oncologie diëtist ook mensen met andere soorten kanker.

Wil je eerst zelf aan de slag gaan? Download dan het e-book over gewicht (gratis en zonder spam!), waarin je alvast kan lezen wat er met jouw gewicht gebeurd en waar je op kunt letten. Heb je een andere vraag of wil je toch een persoonlijk advies? Neem dan contact op met Anouk. Als diëtist wordt zij vergoed vanuit de basisverzekering, dus waarom zou je het niet proberen?

Gewicht na Borstkanker

Gratis E-book

Verander je voedingspatroon

Online webinar

Reviews

preloader-image

Natascha

Ik heb er echt wat van opgestoken! Hele nuttige en praktische informatie. Ik ben ook erg blij met de info en de recepten (de soep is al gemaakt). Fijn om een naslag werk te hebben.

Femke

Ik ben blij dat ik mee heb kunnen doen aan deze webinar. Het geeft mij het zetje dat ik nodig heb om serieus wat aan mijn voedingspatroon te gaan doen. Het is eigenlijk relatief “simpel”. Ik denk dat je zeker meer vrouwen kunt inspireren! Heel hartelijk bedankt.

Janneke

Ik kon de motivatie niet echt vinden om zelf veel te lezen over voeding, omdat ik net met het werk aan het opbouwen ben. Dan wordt mijn hoofd te vol. Dit was een heerlijk ontspannen manier om gelijk toch iets aan mijn voeding te gaan doen.